Ook Vinylclub bij Bunker deze week

GEMERT – De Bunker in Gemert heeft deze week een dubbel live programma. Op vrijdag landt de vinylclub weer in het Gemertse jongerencentrum. Op zaterdag is er een anderhalve meter danceparty.

De vinylclub staat voor de beste muziek van het beste medium. Gast-dj’s nemen bezoekers van De Bunker vrijdag 25 juni mee op een muzikale reis door hun platencollectie. Mensen die ook een keer willen draaien of hun favoriete plaat willen laten horen zijn daarbij welkom. Net als discussies over bijzondere persingen en de eeuwige vraag, klinkt vinyl nou echt beter? Ook is er een mini popquiz met leuke prijzen. Eén van de 32 plekken reserveren kan via poppodiumdebunker@gmail.com. De avond duurt van 18:00 tot 22:00 en de toegang is gratis.
Zaterdag 26 juni mogen Dj´s Ruben en Milyway weer uit het hok. Maar dan wel op 1,5 meter. Ze hebben iedereen een hele lockdown online voorzien van dikke beats en lekkere melodieën. Nu kan er ook weer publiek bij zijn. ‘After Hours ‘Present’ distant dancing’ duurt van 20:00 tot 0:00 uur en de entree is gratis. Eén van de 32 plekken reserveren kan via poppodiumdebunker@gmail.com.

Foto's:


0