Team Unlimited in De Bunker

GEMERT – De Bunker in Gemert kondigt voor deze week een programma aan voor jong en oud. Vrijdag is weer een Team Unlimited avond voor iedereen van onder achttien. Zaterdag staat The Reel Bastards op het podium.

Een inloop voor iedereen onder de achttien die graag sociale contacten maakt, een kaartje let, pijltje gooit, of een spel wil doen. Dat is Team Unlimited, waar De Bunker op vrijdag 2 juli de deuren tussen 19.00 en 22.00 uur ruim voor open gooit. De avond vindt plaats onder begeleiding. “Maar is vooral supergezellig”, belooft De Bunker. “Wil je ook dat jouw zoon of dochter wat meer contacten krijgt? Loop gerust eens binnen.”
De toegang is gratis.

Mare en Stone vormen het hart van de folk-formatie The Reel Bastards. Op zaterdag 3 juli verzorgen ze bij De Bunker een concert waar het hele gezin welkom is. Samen spelen ze ook in de band Real Bastards. Daar zal het tweetal wat eigen liedjes van spelen, maar ook een aantal covers en traditionals. Stone speelt gitaar en zingt, Mare ook, maar zij neemt eveneens een aantal partijen op de doedelzak voor haar rekening.

Ouders betalen 4,-. Kids (onder de 14) mogen gratis mee. Tickets kunnen besteld worden via www.bunkergemert.nl. Indien voorhanden zijn ze ook aan de deur verkrijgbaar. De Bunker gaat open om 18.00 uur en het is showtime vanaf 19.30 uur.

Foto's:


0