Weer binnen badmintonnen

GEMERT – “Eindelijk mogen we weer in de sporthal badmintonnen”, zegt Badminton Club Gemert enthousiast. “En dat is superfijn; want hoewel we het ook leuk hebben gehad buiten, is dat toch heel iets anders.”

Daarom werden op de eerste maandagavond geen conditietraining en oefeningen gedaan, maar hebben de jonge badmintonners gezellig wedstrijdjes gespeeld. En dat was echt genieten, vonden ze. Helaas konden nogal wat spelers, onder andere vanwege schoolexamens, er nog niet bij zijn, zegt BC Gemert. “Maar volgende week zal het weer volle bak zijn.” Er is ook nog plaats voor nieuwe leden. Kinderen vanaf 8 jaar zijn welkom bij de jeugd, tot 18 jaar. Ook bij de senioren is er nog plaats voor aanvulling. Op www.bcgemert.nl staat alle informatie over aanmelden en trainingstijden.

Foto's:


0