Word lid met 25% korting

De bibliotheken zijn weer open! Bibliotheek De Lage Beemden grijpt deze heropening aan om met een mooie actie te komen. Iedereen die in de maand juni lid wordt van de bibliotheek ontvangt 25% korting op een jaarabonnement. Dat is een jaar lang lezen, leren, luisteren en ontwikkelen. Twaalf maanden toegang tot gratis e-books, (luister)boeken, online workshops en cursussen.

De bibliotheek is van alle tijden en van ons allemaal. Veel mensen hebben de afgelopen maanden hun bibliotheek enorm gemist. Het is een plek waar iedereen welkom is en waar je jezelf kunt zijn. Of je nu wilt lezen voor je plezier, of wilt leren, voor inspiratie, een vraag of een ontmoeting, het kan allemaal. En het mag weer! Je kan weer lekker struinen tussen de boeken. Maar de bibliotheek is veel meer dan boeken. Met de bibliotheek haal je de wereld in huis. Gewoon vanuit je luie stoel, bij de online bibliotheek. Daar kun je terecht voor e-books en luisterboeken, voor inspirerende online workshops en cursussen. Met zoveel om uit te kiezen, ben je voorlopig nog niet uitgelezen en niet uitgeleerd.

Lees en leer online en blijf je ontwikkelen

Voel je jezelf als jonge ouder nog onzeker? Vind dan de ondersteuning in de (online)workshops en (digitale) boeken van de bibliotheek. Ben jij een echte leider? Ontdek hoe je een fluitende leider wordt, hoe je kunt delegeren of leer alles over de valkuilen. Of hou je meer van sport? Lees en leer dan alles over Max Verstappen, Bibian Mentel of hoe je een marathonloper wordt.

Bibliotheek De Lage Beemden heeft vestigingen in Aarle-Rixtel, Bakel, Beek en Donk, Boekel, Gemert en Lieshout. Met de biebpas heb je toegang tot alle vestigingen en ben je meteen lid van de online bibliotheek. De kortingsactie van Bibliotheek De Lage Beemden loopt van dinsdag 1 juni tot en met woensdag 30 juni 2021. Alles over de actie is te lezen op www.bibliotheeklagebeemden.nl/kortingsactie. Kies het abonnement dat bij je past en schrijf je direct online in als lid. Tot ziens in de Bibliotheek.

Foto's:


Y