Afhalen tweede druk ‘Van Haenle tot Handel’

HANDEL – De eerste reeks van ‘Van Haenle tot Handel’, het Handelse jubileumboek met een oplage van 800 exemplaren, was snel uitverkocht. Na de oproep van Stichting Cultureel en Religieus Erfgoed Handel hebben veel mensen zich gemeld die alsnog een boek willen kopen.

Mensen die ervan verzekerd willen zijn het jubileumboek in hun bezit te krijgen dienen € 30,- over te maken op het rekeningnummer van Erfgoedstichting Handel, NL 53 RABO 01161 75710, met duidelijke vermelding van naam en adres. Dit geldt ook voor iedereen die zich op de wachtlijst heeft laten plaatsen, waarschuwt Stichting Cultureel en Religieus Erfgoed Handel: “U bestelt het boek pas echt door € 30,- over te maken.”
Tijdens het feest-weekend van 16 tot en met 18 juli zullen de bestelde boeken worden uitgereikt. Op zondag 18 juli kunnen de boeken afgehaald worden in Dorpshuis De Bron in Handel, van 12.00 tot 14.00 uur. Mochten er nog boeken over zijn dan kunnen die daar ook ter plekke gekocht worden, zo lang de voorraad strekt.

Foto's:


0