19 juli 2021

De populairste iPhone apps van dit moment

NEDERLAND – Apps maken ons leven nu eenmaal een stuk gemakkelijker. Per maand gebruiken we zo’n 30 apps. We zijn dan ook altijd op zoek naar de nieuwste en handigste applicaties. Op zoek naar nieuwe must-have iPhone apps? Zie hier de top 3 opkomende iPhone apps van dit moment.

Splice: gratis video-editor

Wil je video’s bewerken van je reis naar Australië of voor je TikTok account? Splice is op dit moment dé gratis video-editor in de App Store. De app beschikt over een grote muziekbibliotheek waarmee je allerlei sfeermuziek kunt toevoegen aan je video – of importeer liedjes uit de iTunes Store. Splice beschikt over allerlei filters en functies om jouw video mooier te maken. De app is simpel in gebruik en je creëert er altijd een mooie video herinnering mee.

Oei, ik groei!

De meest populaire baby app van het moment is overduidelijk Oei, ik Groei! Je houdt in deze app een soort dagboek en agenda bij. Je krijgt informatie over de groei van jouw baby, kunt herinneringen en foto’s toevoegen, vaardigheden en signalen registreren en krijgt een hoop tips en leuke oefeningen. Je baby gaat een hoop groeifases door en Oei, ik groei! leert je meer over wat deze fases betekenen. Heeft je baby een huilbui? Deze app helpt je met tips om hier doorheen te komen. De app kost eenmalig €4,49.

Meditopia: alles voor je rust

Heb je al een tijdje de intentie om te gaan mediteren, maar weet je niet waar je moet starten? De app Meditopia leert je mediteren en helpt je om hier dagelijks een vaste gewoonte van te maken. Volg ook slaapmeditaties of luister naar verhalen en ontspannende geluiden om sneller in slaap te vallen. Je kunt instellen hoeveel ervaring je met mediteren hebt en op basis daarvan krijg je aanbevolen oefeningen. De app vraagt een kleine vergoeding van €58,99 per jaar.

 

Foto's:


s