24 juli 2021

Jeugdtheater op de camping:

GEMERT – In het derde en vierde weekend van september brengt Jeugdtheater Carrousel de reprise van haar succesvolle openluchttheaterstuk Kees Case. Kees Case (4+), een kort en grappig verhaal over de hoofdinspecteur van de politie die zijn hond Kees kwijt is.

Het verhaal speelt zich af op de camping. ‘Het stuk is speels en toegankelijk’, zo vertelt Anouk van Dijk, schrijver en regisseur, ‘en bevat voor elke leeftijd wel wat wils. Een klein verhaal, groots verteld.’ Vorig jaar oktober werd een deel van de voorstellingen van Kees Case uitgesteld, vanwege de plots aangescherpte maatregelen. Daarom na de zomer deze tweede kans! Voor degene die ‘m toen gemist heeft of de voorstelling juist nóg een keer wil zien.
Kees Case duurt in totaal 30 minuten en speelt meerdere keren in de middag op zaterdag 18, zondag 19, zaterdag 25 en zondag 26 september. Kaartjes kosten € 3,50 en zijn verkrijgbaar via www.jeugdtheatercarrousel.nl. Locatie is ook deze keer De Dorpscamping (Pandelaar 30, Gemert). Voor een extra lang vakantiegevoel!

De Dorpscamping bleek de ideale plek voor ‘Kees Case’, een familievoorstelling over de hoofdinspecteur van de politie die zijn hond Kees kwijt is. (foto: Herman van Daal)

Foto's:


0