Junioren TC Handel kampioen

HANDEL – Op zondag 11 juli moest het groene juniorenteam van TC Handel de laatste KNLTB competitie wedstrijddag tennissen. Het competitie-team had alle vier voorgaande wedstrijddagen gewonnen.

Vol goede hoop waren de spelers en speelsters aan hun laatste competitie dag begonnen. Maar op deze stralende laatste competitiedag ging het niet zo gemakkelijk als ze hadden verwacht. Er moest flink getennist worden om als kampioen te kunnen eindigen. Het waren spannende wedstrijden met mooie rally’s en hier en daar kwam het zelfs tot een tiebreak. Wat het extra spannend maakte was dat er nu weer publiek aanwezig mocht zijn. Alle ouders, broers, zusjes en zelfs opa’s en oma’s stonden langs de lijn. Net als hun trainer Max van de Rijdt die zijn pupillen natuurlijk aan kwam moedigen.
De spelers van het kampioensteam hebben super goed getennist. Met hun welverdiende medailles en kampioens-t-shirts hebben ze nog een ereronde door Handel mogen maken, dit was echt een gave verrassing!

Staand van links naar rechts: Wes Verhoeven, Robin van Asseldonk, Ties Bexkens en Mees van den Elsen.
Voor van links naar rechts: Fleur Verbakel en Bo van Hoogstraten.

Foto's:


0