Mockin’ Minstrels live bij De Bunker

GEMERT – De Bunker in Gemert heeft komende zaterdag een live optreden op de agenda staan van Mockin’ Minstrels.

Mockin’ Minstrels maakt folklore, ambachtelijk vervaardigd uit louter akoestische ingrediënten. Roel van Duijnhoven en Frans van der Horst zijn ermee grootgebracht. Begonnen als respectievelijk pianist en drummer zijn ze tegenwoordig voornamelijk in de weer met snaarinstrumenten. Van de metal, via de rock ’n roll naar de blues, folk en Americana. Met de nodige omzwervingen dus, zoals het echte minstrelen betaamt. Als een soort lokale Simon en Garfunkel speelt Mockin’ Minstrels tegen de stroom in met hun akoestische interpretaties van allerlei liedjes.
De Bunker opent op zaterdag 24 juli om 19.00 uur de deuren. Tickets à 3 euro zijn verkrijgbaar via bunkergemert.nl of, indien voorradig, aan de deur.

Foto's:


0