Opnieuw winst heren en recreanten GHSV

GEMERT – Gryphons nam in de wedstrijd tegen de heren van de Gemertse Honk- en Softbalvereniging (GHSV) direct een 2-0 voorsprong en liep in de tweede inning uit naar 3-0. In de gelijkmakende slagbeurt kwamen de heren, mede dankzij back to back triples van Schonenberg en Mols, terug tot 3-3. In de volgende innings liepen de Gemertse heren langzaam verder uit naar een 13-4 overwinning.

Aspiranten GHSV – Starlights

De wedstrijd tussen GHSV/Uden en Starlights ging direct gelijk op. Na twee innings was de stand 1-1, door een punt van Charlie. In de derde inning scoorde Starlights drie keer, maar daar tegenover stonden ook punten van Dani, Guus en Roël: 4-4. In de vierde en laatste inning kwam Starlights acht keer tot scoren, dus moesten de aspiranten flink aan de bak om de overwinning nog uit het vuur te slepen. Dankzij meerdere malen geraakt werper en vier wijd werden veel punten gescoord. Helaas voor GHSV stopte de teller bij zeven punten, waardoor de aspiranten tegen hun eerste nederlaag van het seizoen aan liepen.

Pupillen GHSV – Roef!

De pupillen speelden een thuiswedstrijd tegen Roef!, wat de vorige wedstrijd al een maatje te groot was gebleken. De eerste inning ging nog gelijk op. Roef scoorde twee keer en dankzij honkslagen van Zoë, Thijs en Ties scoorden ook de pupillen tweemaal. In de tweede en derde inning liep Roef! verder uit met negen punten, tegenover één Gemerts punt, gescoord door Max die na een honkslag kon scoren op een honkslag van Myron. In de laatste inning scoorde Roef! weer vijf keer en in de laatste slagbeurt deden de pupillen nog wat terug. Guus begon met een honkslag, gevolgd door een honkslag van Collin, waardoor Guus kon scoren. Collin scoorde op een honkslag van Max, die weer scoorde op een honkslag van Myron. Die zorgde na tik van Floris en mooie honkslag van Seth voor de 7-16 eindstand in het voordeel van Roef!.

Starlights – Recreanten GHSV

Onder aanvoering van het pitch-catch duo Van den Elzen – De Gruiter, gesteund door wederom een (bijna) foutloos veldspel wisten de recreanten ook Starlights aan hun zegekar te binden via een ruime 15-3 overwinning.

Programma

17 juli: 09.30uur Cardinals – Pupillen; 10.00uur Royals – Aspiranten
25 juli: 11.00uur Uden Red Sox – Heren

Foto's:


0