Schooltennis en uitwisseling met Elsendorp in Handel

HANDEL – De kinderen van Kindcentrum De Havelt in Handel hebben spelenderwijs kennis kunnen maken met tennis. Tennisclub Handel heeft hiervoor de samenwerking gezocht met De Havelt.

De kinderen van groep 1 tot en met 4 zijn met meester Tijn tijdens de gymlessen, op vrijdag 2 en 9 juli, naar de tennisclub in Handel gekomen. De kinderen van de bovenbouw waren in de gelegenheid om zich aan te melden voor een kennismaking met de tennissport na school. Met het schooltennis hoopt de club dat de kinderen enthousiast worden om te gaan tennissen. Tennis is goed voor hun ontwikkeling en ze zijn lekker in beweging. Om de junioren van de club eens met andere kinderen te laten tennissen had clubtrainer Max van de Rijdt een uitwisseling met Elsendorp georganiseerd. Zestien kinderen uit Elsendorp en Handel hebben hier aan deelgenomen op zaterdag 10 juli van 9.15 tot 12.15 uur. Er werden verschillende spelletjes gespeeld in teamverband. De kinderen werden verwend met drinken, fruit en chips. Het winnende team werd beloond met een chocoladereep. De kinderen waren allemaal heel erg enthousiast.

Foto's:


0