’t Bluumke wordt Siebers Bloemwerkers

DE MORTEL – ’t Bluumke in de Mortel is al meer dan x jaar een begrip in Gemert en omstreken. De mooie winkel, de jaarlijkse kerstshow, vaste klanten en met een bezorggebied Venray tot en met Sint Oedenrode. ’t Bluumke heet vanaf deze week Siebers Bloemwerkers en profileert zich als dé partner in bloemwerk die inspireert, verrast en raakt.

Het vriendelijke personeel, de kwaliteit van de producten, het vakmanschap én de service blijven hetzelfde. Maar wat verandert er dan wel? Wij spraken met eigenaar Tom Siebers, die tot de top van bloemstylisten in Nederland behoort.

Wat gaat er veranderen voor de klanten van ’t Bluumke?

Één ding is zeker, al het goede van ’t Bluumke blijft bestaan: de kwaliteit van onze producten, het uitgebreide assortiment en ons vriendelijke team van vakmensen. En juist dit enthousiaste team maakt het mogelijk om de volgende stap te zetten. Om de naam, werkwijze en uitstraling uit te dragen die passen bij het werk dat wij als team neerzetten. Siebers Bloemwerkers dus. Al het goede van ’t Bluumke én nog meer aandacht voor onze klanten in een nieuw jasje.

Wat maakt Siebers Bloemwerkers anders?

Siebers Bloemwerkers is al enige tijd meer dan een bloemisterij alleen, vandaar ook dat deze naamswijziging bij ons past. Wij zijn dé partner in bloemwerk die inspireert, verrast en raakt. Op ieder moment. Wij verzorgen het bloemwerk van belangrijke levensmomenten zoals bruiloften, uitvaarten en evenementen. Daarnaast zijn wij er juist ook op alledaagse momenten, zo verzorgen we zakelijke en particuliere interieurbeplanting en maken van je huis je thuis. Met aandacht. En dat maakt ons anders, wij spelen in op de specifieke wensen van onze klanten zodat het bloemwerk past en verrast. Ook is ons assortiment anders, want wij spelen in op trends en zorgen voor unieke producten en geen boeket is bij Siebers Bloemwerkers hetzelfde.

Dus, vanaf wanneer zijn jullie geopend?

Wij blijven open zoals jullie dat gewend zijn en zullen stap voor stap overgaan naar Siebers Bloemwerkers. Dit willen we ook graag met onze klanten vieren, van 20 tot 25 september zullen wij een openingsweek organiseren met dagelijkse acties en activiteiten. Zorg dat je hierbij bent en houd voor het laatste nieuws onze socials in de gaten. Wij zien jullie enorm graag bij Siebers Bloemwerkers aan de zandstraat 29 in De Mortel!

Foto's:


0