Vakantie!

Voor het eerste sinds jaren had ik eind vorig jaar besloten om weer een keer 3 weken vakantie te plannen in plaats van 2 weken. Heel eerlijk, ik zou normaal na een lock down van 11 weken nog niet eens aan vakantie hebben gedacht, maar toch vond ik dat ik het verdiend had. Weer heel even terug naar mezelf. Hoewel de eerste week vol met afspraken stond, heb ik nu 2 weken bijna niks gepland. De vooruitzichten van het weer zijn niet geweldig, wie had kunnen bedenken dat mijn vakantie zou vallen in de moessonperiode en dat ik met een warm pittenzakje naar bed zou gaan.

Kermis begint ook een beetje te borrelen in het dorp, dus was ik ook al in Mill om dingen door te spreken. Waar die gaat plaatsvinden is op dit moment nog niet bekend, omdat alles nog onzeker is. We gaan het zien en wachten rustig af hoe alles gaat verlopen. Ik heb wel zin in een grote zak popcorn en berlinerbollen!

Zaterdag hadden we nog een feest. Best raar om weer met een redelijk grote groep mensen bij elkaar te zijn. Het heugelijke feit werd gevierd dat de broer van mijn man al 25 jaar in Duitsland woont en werkt. Vlak na de val van de Berlijnse muur kochten veel Nederlandse investeerders bedrijven op in het voormalige Oost-Duitsland. Hans ging voor Maas, Van Tilburg en Van Eik (MTE) heel dapper en onwetend die kant op om bedrijfsleider te worden van een kippenslachterij in Hainspitz. De eerste 3 jaar sliep hij op de bank in zijn kantoor, niet omdat dat moest maar gewoon omdat dat handig was. Super relaxte gast, mijn schoonbroer, die vlot tijdens een voetbalwedstrijd een Duitse kroeg binnenstapt helemaal in het oranje gekleed en bij de grootouders van zijn toenmalige vriendin vroeg waar ze de fietsen van opa hadden staan.
Fijn om hem en zijn inmiddels grote kinderen weer na lange tijd te zien, en ik ben super trots op hem!

Als er dan even iemand de zon kan laten schijnen, de komende 2 weken, hoor je mij niet klagen!

Francis

Foto's:


0