Workshop WordPress: Programmeer stap voor stap je eigen website of webshop

GEMERT-BAKEL – “Altijd al je eigen website willen maken? Dan moet je bij de bieb zijn!”, zegt Bibliotheek de Lage Beemden. Of je nou je vlogs een plek wil geven, een webshop wil beginnen, een portfolio met game edits wil presenteren, een blog wil starten of al je creatieve werk in een heuse online galerie tentoon wil stellen.

Ook als je nog geen idee hebt wat je met je website wil doen, ben je van harte welkom. In de workshop WordPress doe je volop inspiratie op, maak je een begin met je eigen website en kun je daarna thuis verder bouwen. Je gaat aan de slag met je eigen idee, maar je kunt ook kiezen uit een onderwerp. Je maakt kennis met HTML en CSS. Elke deelnemer krijgt een eigen licentie en eigen account waarmee je na de workshop nog 1 maand thuis aan de slag kunt. De workshop wordt begeleid door een professionele trainer van Code Qube, een medewerker van de bibliotheek en van het jongerenwerk.
De workshop WordPress is een initiatief van Bibliotheek De Lage Beemden in samenwerking met Jongerenwerk Gemert-Bakel en Jongerenwerk Laarbeek. De workshop vindt plaats op dinsdag 27 juli van 13.00 tot 14.30 uur in Bakel bij Stichting Open Jongeren Centrum Fuse, Dorpsstraat 25. Er is plaats voor maximaal 15 jongeren van 12 tot 17 jaar. De kosten zijn 5 euro. Aanmelden kan via www.bibliotheeklagebeemden.nl. Neem je eigen laptop mee. Als je die niet hebt, kun je een laptop lenen van de bibliotheek. Laat dat dan wel even weten via jeugd@bibliotheekdlb.nl.

Foto's:


0