Taalcafé Gemert-Bakel gaat feestelijk van start

GEMERT – Na de zomervakantie gaat het Taalcafé van Taalhuis Gemert-Bakel extra feestelijk van start. In de week van Lezen en Schrijven is er een high-tea op maandagavond 6 september en op donderdagochtend 9 september.

Er worden leuke taalspellen gedaan onder het genot van koffie, thee en lekkere hapjes uit diverse culturen. Op maandagavond 6 september is wethouder Wilmie Steeghs aanwezig bij het Taalcafé.

Het Taalcafé is voor iedereen die ondersteuning nodig heeft bij de Nederlandse taal. In het Taalcafé wordt met elkaar over allerlei onderwerpen gepraat. Op een gezellige plek, samen met anderen en met een lekker kopje koffie/thee. Uiteraard met in achtneming van de actuele coronamaatregelen.

Het Taalcafé is op maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur en op donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur bij Bibliotheek De Lage Beemden, St. Annastraat 60 in Gemert. Voor begeleiding zijn er taalvrijwilligers aanwezig. Iedereen is welkom, loop gerust eens vrijblijvend binnen. Aanmelden is niet nodig.

Foto's:


0