Daniëlla’s Hair & Nailstyling nu al thuis in Gemert

GEMERT – Daniëlla’s Hair & Nailstyling geeft klanten de aandacht die ze verdienen. Vakvrouw Daniëlla Nelen opende op 1 augustus haar nieuwe kapperszaak en nagelsalon aan de Burgemeester Rietmanstraat. Ze voelt zich nu al thuis in Gemert.

Van de redactie

De 49-jarige Brabantse Daniëlla zit al 30 jaar in het kappersvak: “Ik heb achttien jaar een goedlopende kapsalon in Veldhoven gehad. Die zaak heb ik verkocht. Ik ben daarna shopmanager in de kledingbranche geweest, maar het kappersvak en ondernemerschap bleef trekken. Toen ik dit pand op Funda zag staan, was ik verkocht. Mijn vriend woont in Beek en Donk, dus Gemert is praktisch om de hoek. Het is ook een leuke plek om te zijn. Ik voel me vanaf het begin welkom hier. We hebben met de deur open geklust. Dat leverde direct veel aanspraak op: voorbijgangers die belangstelling toonden en ondernemers uit de buurt die direct hun hulp aanboden. Zo zit ik zelf ook in elkaar. Ik ben spontaan, een harde werker en sta klaar voor de ander.”

Daniëlla is blij dat ze weer op eigen benen staat. “Een van de voordelen is dat ik mijn tijd zelf kan indelen en daardoor klanten de aandacht kan geven die ze verdienen. Ik merk ook dat daar behoefte aan is, zeker in deze hectische en onzekere periode Door de tijd te nemen, te kijken, te luisteren en te praten, leer je mensen beter begrijpen. Zo kom je erachter wat ze willen en waar ze zich goed bij voelen. Ik vind het fijn om klanten mooi te maken, zodat ze zelfverzekerd de deur uitgaan en graag weer terugkomen. In Veldhoven had ik vooral vaste bezoekers. Die bellen me nu weer om een afspraak in Gemert te maken. Daar doe je het voor.”

Vrouwen, mannen en kinderen, ze zijn allemaal welkom bij Daniëlla’s Hair & Nailstyling. Dames en heren hebben elk een eigen zijde in de salon. Strak, stoer en stijlvol gaan daar hand-in-hand. “Het laat zien wie ik ben en waar ik voor sta.”

‘Daan’ omschrijft zichzelf als een ruwe bolster, blanke pit die het graag gezellig maakt, maar haar vak uiterst serieus neemt. “Ik ga nooit voor een zesje. Het moet echt goed zijn. Mijn specialiteit is knippen en föhnen. In 1992 ben ik daar zelfs Nederlands Kampioen in geworden. Ik houd ook van transformaties. Nagelstyling is daarom nu al mogelijk. In de toekomst wil ik, samen met schoonheidsinstituut Happy Skin ook complete welnessarrangementen gaan aanbieden, waarbij mensen van top tot teen verzorgd worden.”

Daniëlla’s Hair & Nailstyling biedt exclusief voor Gemert ook de haarverzorgingsproducten van Trinity Haircare aan. “Ook die bieden net dat beetje extra.”

Daniëlla’s Hair & Nailstyling, Burgemeester Rietmanstraat 4A 5421 JX Gemert. Tel: 0492 792 771. Website: www.daniellashairennailstyling.nl. Bel direct met Daniëlla om een afspraak in te plannen of loop tijdens openingstijden gerust even binnen. Openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag 09.00-18.00 uur en zaterdag 09.00-15.00 uur.

Foto: Daniëlla Nelen.

Foto's:


0