De Specht start nieuw seizoen

HANDEL – De Kleine Jeugdnatuurgroep De Specht uit Handel gaat weer beginnen aan een nieuw seizoen voor kinderen van 5, 6 en 7 jaar. Één keer per maand, op een woensdagmiddag van 14.00 tot 16.15 uur, maken de kinderen op een speelse manier kennis met de natuur door middel van speurtochten, spelletjes, knutselen en onderzoekjes.

Dit vindt plaats in en rondom het gebouw van natuurcentrum De Specht in Handel. Thema’s zoals paddenstoelen, vogels, kriebelbeestjes, spoorzoeken en waterdiertjes komen aan de orde. De eerste middag is op 20 oktober met als thema herfst. Inschrijven kan op zaterdag 25 september tussen 11.00 en 12.00 uur bij natuurcentrum De Specht in Handel. Ook kinderen die vorig jaar lid zijn geweest, moeten zich opnieuw inschrijven. De informatie over de inschrijving is ook na te lezen op de site van de Jeugdspecht, www.jeugdspecht.nl. Op de site komt ook een selectie van foto’s beschikbaar die tijdens de groepsactiviteiten gemaakt worden.

Foto's:


0