Het pleinfeest aan de Costa del Mortel

DE MORTEL – Na een lange periode van beperkingen eindelijk weer eens kansen voor een nieuw evenement. De eerste editie van Tropical Ankerz gaat aankomend weekend van start, de mogelijkheid voor jong en oud om elkaar weer eens te zien en maximaal te genieten .

Op vrijdag, zaterdag en zondag barst het Mortelse dorpsplein als vanouds uit z’n voegen. Het nieuwe Tropical Ankerz moet het eerste feest worden richting het ‘oude normaal ‘, al gelden nu nog de nodige maartregelen. De organisatoren, Cafe t’ Anker en JVG-diensten, zullen al hun opgespaarde energie inzetten om er een mooi feest van te maken. De line-up liegt er in elk geval niet om.

“Vrijdag 10 september trappen we af””, geeft de organisatie aan. “De verwachtingen zijn hoog met The Unterdogs, Tranquilo Deejays ,The Pretty Boys & Ivo van Rossum. Op zaterdag 11 september van 12.00 tot 17.00 is er een 55+bal waar dansorkest Jersey zorgt ervoor dat de voetjes van de vloer kunnen.” Tickets zijn gratis verkrijgbaar aan de deur. “De zaterdagavond staat met een verrassende liveshow van Dj Eyecather en feestband ‘De Heeren van’ garant voor een tropische avond voor jong en oud.”

Zondag 12 september staat in het teken staan van de lokale helden, Third Half, Prima Potlood, Maickel Korver, Carbon Castle, The Pretty Boys en zangersduo: Hit ith. “Dat is de tropisch mix voor een perfecte zondag voor familie en vrienden. Ook aan de kinderen is gedacht, dus kom gezellig met het hele gezin.”

Tijdens het evenement heb je alleen toegang met een geldig ticket en op vertoon van de coronacheckapp waarmee je een vaccinatiebewijs of herstelbewijs of een negatieve testuitslag toont. De tickets kunnen online of aan de deur gekocht worden. Let wel op 750 kaarten per dag beschikbaar, dus wees er snel bij. Mis het niet en ga snel naar jvgdiensten.nl/tickets. Volg verder de social media kanalen voor meer info (Advertorial).

The Underdogs

Foto's:


0