Nacht van de speeltuin ‘t Zonnehoekje

GEMERT – Ieder kind zal er wel eens over nagedacht hebben. Wat is er nou leuker dan in je favoriete speeltuin een nachtje blijven slapen? ‘s Avonds leuke spelletjes doen en pas als het helemaal donker is in je tentje kruipen en lekker kamperen in de speeltuin.

Een keer per jaar biedt de Gemertse speeltuinvereniging ’t Zonnehoekje de mogelijkheid om in de speeltuin te blijven slapen; ‘De Nacht van de Speeltuin’. Dit jaar vindt dit plaats in de nacht van zaterdag 11 en zondag 12 september. Er zijn al een flink aantal aanmeldingen, maar ook nog een aantal plaatsen vrij. Kinderen die zin hebben om hun tentje bij ’t Zonnehoekje op te zetten zijn dus, samen met een vriendje, vriendinnetje, broertje, zusje of alleen, van harte welkom. Inschrijven is verplicht en kan via de website www.hetzonnehoekje.nl. Hier staat ook meer informatie over de Nacht van de Speeltuin.

Foto's:


0