Opening waterveld Hockeyclub Gemert

GEMERT – Het nieuwe waterveld van Hockeyclub Gemert is op 4 september geopend. Een waterveld is voor de hockeyclub een toevoeging aan de moderne manier van hockeyen. Het heeft een positieve invloed op de snelheid van de bal en het consistent rollen van de bal.

Hiermee bevordert het de hockeykwaliteiten en spelplezier van de spelers en speelsters. De club heeft met een nieuw bestuur ambitieuze plannen om zowel in de breedte als in de topsport een grote stap voorwaarts te maken. Een waterveld past dus heel goed in deze plannen. Een goede reden om het veld, het nieuwe Albert Heijn Gemert veld, feestelijk te openen. In de ochtend heeft de nieuwe technisch manager, Henk Dongelmans, samen met trainerscoƶrdinator Frank Nielen een clinic gegeven aan de trainers van HC Gemert om een dynamische manier van trainen te introduceren die heel goed aansluit bij de ambitieuze plannen van het bestuur. Hierna werd er door Heren 1 en Dames 1 een hele leuke en leerzame hockeyclinic gegeven aan alle jeugdleden. Vervolgens volgde de officiƫle opening door een woordje van de voorzitter en wethouder Helmie Steeghs. De voorzitter bedankte de gemeente voor de goede samenwerking en het realiseren van dit prachtige veld. Hierna mochten alle jeugdleden gezamenlijk het veld op om het op een ludieke manier te openen. Na de heugelijke opening werd er nog een wedstrijd gespeeld door Oud Heren 1 tegen het huidige Heren 1. De oud Heren 1 spelers waren allemaal spelers die door de jaren heen bij Heren 1 hebben gehockeyd. Dit resulteerde in een leuke ontmoeting tussen diverse hockeygeneraties. Hierna kon iedereen nog lekker borrelen en kon er een hapje gegeten worden.
Na deze geslaagde dag kan de competitie beginnen start gaan op het nieuwe veld. Iedereen die interesse heeft in een proefles hockey of lid wil worden kan een mailtje sturen naar ledenadministratie@hcgemert.nl of een kijkje op www.hcgemert.nl nemen voor meer informatie.

Foto's:


0