Samenstroom beweegt voor Seb

GEMERT -Een flink aantal leerkrachten van Kindcentrum De Samenstroom gaat op zondag 26 september wandelen en hardlopen voor het goede doel: ‘Nederland beweegt voor Kika’. De leerkrachten lopen voor Seb, een dappere, lieve jongen van net 5 jaar oud, die al een tijdje strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte. Hij zit op de Samenstroom en de juf van Seb nam afgelopen jaar het initiatief om zich in te zetten voor kinderen met kinderkanker. Ze heeft daarbij haar collega’s gevraagd om met haar mee te doen. Inmiddels staat de teller op 20 teamleden, voornamelijk juffen en een meester van de Samenstroom, maar ook bekenden van Seb zelf. De leerkrachten lopen die dag 5km hard in Utrecht of ze wandelen 10km vanuit hun huis. Op dit moment hebben ze al bijna 4.000 euro opgehaald. Mensen die graag een bijdrage willen leveren kunnen dat doen via www.nederlandbeweegtvoorkika.nl/team-seb.

Foto's:


0