Topdealplaza opent tweede showroom

GEMERT – Bij Topdealplaza vinden we het belangrijk dat iedereen een fijne plek heeft om thuis te komen. En dat vinden we voor ons zelf natuurlijk net zo. Daarom hebben wij op 6 september op een hele fijne plek in Gemert onze deuren geopend.

Ook u bent van harte welkom op deze plek. Om u te laten inspireren, om sfeer te proeven, te testen en te laten informeren. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat we ons maar eerst even netjes voorstellen. Topdealplaza is in 2010 opgericht door Stefan van Boxmeer.Het klinkt een beetje cliché, maar we zijn er ontzettend trots op dat we van onze passie, ons beroep hebben mogen maken. We willen niet alleen een regionale speler zijn in de omgeving Uden en Gemert, maar ook een partner.

Topdealplaza is echt een service winkel.Onze specialisten spannen zich elke keer weer 100% in om het u naar uw zin te maken. Wij zijn pas blij, als u ook blij bent. En daar doen we alles aan.

Bij Topdealplaza kunt u terecht voor uw raamdecoratie, vloeren, zonwering en producten voor het buitenleven. Wij bieden verschillende expertises aan onder één dak. Zodat u slechts één partij nodig heeft waar u terecht kunt voor alles in en rondom uw huis.

Wij werken uitsluitend met merken van top kwaliteit, A-merkenzoals Verano, Zonnelux, Unilux en Roma. Onze leveranciers zijn met zorg voor u uitgekozen, zodat we in iedere situatie tot de beste oplossing kunnen komen. Een topdeal is voor ons het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product tegen een eerlijke prijs, passend bij uw situatie en wensen.

Om de opening van de tweede showroom te vieren hebben we diverse openingsacties opgezet. Zo ontvangt iedereen die een vrijblijvende inmeetafspraak maakt in de regio Gemert in de maanden september en oktober een tegoedbon van € 20, van de Gimmerse Verleiding;. Ook iedereen die bestelt vóór het einde van het jaar maakt kans op één van de vijf dinerbonnen ter waarde van € 100, te besteden bij restaurant KOKS te Gemert; Of de hoofdprijs van € 1.000, cashback op uw aankoop. Heeft u voor minder dan € 1.000,- besteld? Dan ontvangt u een tegoedbon met het verschil.

De koffie staat voor u klaar. Topdealplaza, dat is fijn thuiskomen! (Advertorial)

Foto's:


0