27 september 2021

Winst en verlies vrouwen Gemert

GEMERT – Een week met een dubbel gevoel voor het eerste vrouwenteam van vv Gemert. Werd vorige week dinsdag nog een vervolg in de bekercompetitie veiliggesteld, afgelopen zondag ging het team van trainer Jelle Roosjen hard onderuit in de eerste competitiewedstrijd.

De uitgestelde bekerwedstrijd tegen Bruheze VR2 werd geen eenvoudig klusje, zoals misschien verwacht. In Helmond hadden de zwartwitten aan een overwinning met 2 doelpunten verschil genoeg om door te bekeren.
De ruststand was na een matige eerste helft ‘slechts’ 1-2 en dus niet voldoende. Vrouwen 1 moest aan de bak. Het resulteerde in een regen van kansen. Het werd 1-5, maar de score had eigenlijk veel hoger moeten uitvallen. Maar het doel was bereikt en plaatsing voor de volgende bekerronde een feit.
Heel anders ging het zondag in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen; tegen Avanti. De blauwwitte dames gingen met een 0-1 voorsprong de kleedkamer in. Vrouwen 1 van Gemert moest uit een ander vaatje gaan tappen, maar als snel bleken de dames uit Schijndel een maatje te groot voor het nog in opbouw zijnde Gemertse team.
Door een mooi doelpunt van Jonne werd de eer nog gered, maar uiteindelijk kwam er een (ietwat geflatteerde) 1-7 op het scorebord. Komende zondag speelt Vrouwen 1 om 10.30 uur in De Mortel tegen het eerste vrouwenteam van MVC.

Foto's:


0