Auto’s vanaf viaduct Gemert met maïskolven bekogeld: jongeren opgepakt

GEMERT –  Vier jongeren hebben vanaf het viaduct over de Noord-Om (N605) in Gemert passerende auto’s met maïskolven bekogeld.  Dat gebeurde maandagavond 11 oktober rond 18.00 uur. Drie van de vier verdachten zijn al door de politie opgepakt. 

Een aantal auto’s liep schade op door de actie. Er raakte niemand gewond.

Opsporing

Een politiehelikopter, die in de buurt was, assisteerde bij de zoektocht naar de vier jongemannen. Twee van hen werden op de Sportlaan (foto) ingerekend door de politie. Een derde kwam aangelopen en meldde zich bij de politie. De vierde is spoorloos maar zal later thuis worden gehaald door de politie. De inzet van de politie helikopter trok veel bekijks van omwonenden.

Geweldpleging

De politie maakt rapport op van  het incident. De jongeren worden verdacht van openlijke geweldpleging. (Info en foto: 112nieuwsonline.nl)

 

Foto's:


iA