Circus op jeugdkamp Gemertse Watervrienden

GEMERT – De Gemertse Watervrienden is in het eerste weekend van oktober met een aantal kinderen op kamp geweest. De jeugdleden waren dit jaar niet ver weg en zaten in de Coxse Boerderij in Gemert. Het thema was circus.

Er werden allerlei spellen gedaan die met het thema te maken hadden. Op vrijdagavond het regenboogspel in het donker, op zaterdag een zeskamp en een speurtocht in de bossen. Zaterdagavond een spelshow “Doet ie het of doet ie het niet”. De oudere kinderen hebben zaterdagavond ook nog een avondspel in Gemert gedaan. De zondag stond in het thema van het circusoptreden. De jeugdleden kregen een workshop van de Circus Factory, en de kinderen hebben geoefend voor een heuse voorstelling. Toen de ouders de kinderen op kwamen halen konden zij de kunsten van de kinderen bewonderen die ze die ochtend zo hard hebben geoefend.
Met deze voorstelling kwam er ook een einde aan het gezellige kamp. De Jeugdcommissie van de Gemertse Watervrienden organiseert door het jaar heen allerlei leuke activiteiten voor de jeugdleden van de zwemvereniging. Meer informatie staat op www.gemertsewatervrienden.nl

Foto's:


O