Doelpuntenregen bij MKV 1

MILHEEZE – Op zondag 10 oktober reisden de dames van MKV 1 uit Milheeze af naar Ottersum, waar de ploeg van VIOS 1 op hen stond te wachten. Beide ploegen kenden elkaar nog niet, maar aan de hand van de eerder gemaakte uitslagen voelde MKV zich gewaarschuwd.

Toch was MKV de ploeg die als eerste een gat wist te slaan en al binnen enkele minuten naar een 0-3 voorsprong keek. VIOS leek vanaf toen het spel beter te lezen en kon zo de voorsprong overnemen. Hierdoor werd er gerust met een achterstand vanuit Millus perspectief van 10-7.
De boodschap van afgelopen weken om juist na de rust door te trekken, begon nu eindelijk meer te werken. De juiste kansen werden gezocht en Imke Peters wist via een fraai afstandschot, na tien minuten spelen in de tweede helft, de gelijkmaker op het scorebord te toveren. Het stond op dat moment 13-13.
Gedurende de resterende tweede helft bleef VIOS het voortouw nemen. MKV volgde echter continu op de voet, waardoor beide ploegen veel tot scoren wisten te komen zonder een gat te slaan. Uiteindelijk was het VIOS wat aan de haal ging met de winst met een einduitslag van 21-19.
MKV C1 mocht op zaterdag 9 oktober naar Veldhoven voor een wedstrijd tegen BIO C1. In de eerste helft hadden de dames van MKV veel kansen, maar die gingen er helaas niet in. Totdat Emma Sleegers steun stond en een korte kans maakte. Vervolgens stond het 0-1 voor MKV. Maar BIO kwam terug en maakte het 1-1. In de tweede helft bleef het gelijk, eindstand 1-1. Het eerste punt voor MKV is binnen in deze moeilijke poule.
Ook op zaterdag speelde MKV E2 tegen Arcades E2. Beide partijen leken aan elkaar gewaagd dus dat beloofde een spannende wedstrijd te worden. Fieke Heesmans wist redelijk snel de korf te vinden en scoorde hiermee de 1-0. Door het sterke verdedigen van de meiden maakte MKV het de tegenpartij moeilijk, maar die wist uiteindelijk toch enkele keren te scoren. De eindstand was 1-3.
MKV E1 speelde een wedstrijd tegen Peelkorf. Na een goede inspeel sessie ging MKV met goede moed de wedstrijd in. Janne van Meel scoorde al snel de 1-0 en daarop volgde de 2-0, gescoord door Liene Jansen. MKV had heel veel kansen en maakte er ook zeker gebruik van. Na een korte pauze gingen de meisjes er weer voor en viel de 3-0 al snel. Peelkorf speelde zeker niet slecht en MKV had het ook ooit moeilijk, maar de meiden uit Milheeze wisten heel de wedstrijd de 0 te behouden en hebben met 9-0 de winst kunnen pakken.
MKV F1 was te vinden op het sportveld in Lierop, ze speelden tegen Dakos F2. In het begin van de wedstrijd kreeg Dakos veel kansen, hierdoor kwam MKV achter te staan. Na een goed praatje in de rust, over hoe de meiden goed konden verdedigen, kreeg MKV ook een aantal mooie kansen. Sam van Buel wist de korf hierdoor drie keer te raken. De eindstand werd 3-3.

MKV C1.

Foto's:


0