Eindhovensche Rally doet Kasteel Gemert aan

GEMERT – De Eindhovensche Rally vond op zondag 26 september plaats, waarbij autoliefhebbers en vooraanstaande ondernemers uit de omgeving de mooiste bolides uit de garage haalden om deel te nemen aan dit prachtige initiatief.

Kasteel Gemert, ook wel de ‘Buitenplaats van Brainport Eindhoven’ was een van de mooie locaties in de regio die werd aangedaan als tussenstop op de route. Het Gemertse publiek heeft kunnen genieten van de klassieke maar ook nieuwste modellen auto’s. Via Social media ging de Rally dan ook snel rond. De deelnemers konden onder het genot van een drankje en hapje genieten van de ambiance van het eeuwenoude kasteel. Het was een prachtig gezicht om deze mooie bolides te zien schitteren op het kasteelplein en de oprijlaan tussen de oude Kastanjebomen van Poortgebouw naar Donjon. Eeuwenlang was Kasteel Gemert het bestuurlijke en religieuze centrum van de regio. Nu is Brainport Eindhoven de verbindende factor en samen met Kasteel Gemert dragen zij bij aan een positieve ontwikkeling binnen Gemert en de regio Eindhoven.

Foto's:


0