Gemert op bezoek bij Unitas

GEMERT – Gemert reist zondag af naar de Zuid-Hollandse vestingstad Gorinchem. Daar wacht de zwartwitten op sportpark Molenvliet een ontmoeting met GVV Unitas.

Het in 1898 opgerichte Unitas is een van de oudere voetbalclubs van Nederland. De vereniging kent een zondag- en een zaterdagafdeling. Gemert en Unitas troffen elkaar op 11 oktober van het vorige jaar, vlak voordat de competitie stopgezet zou worden. Op sportpark Molenbroek leidden de zwartwitten met 3-0 en leek er geen vuiltje meer aan de lucht. Na rust kwam Unitas echter sterk terug en moest Gemert alle zeilen bijzetten om de zege over de streep te trekken: 3-2. Gemert is als enige in de derde divisie B nog zonder nederlaag en staat vierde. Unitas verloor afgelopen weekend met 3-2 bij UNA, maar vestigde eerder ook de aandacht op zich door op eigen Molenvliet titelkandidaat O.S.S.’20 met 4-2 te verslaan. De Gorichemmers staan nu vijfde.
De wedstrijd begint zondag om 14 uur.

Foto's:


0