21 oktober 2021

Gemertse Michelle de Koning Nederlands Kampioen

GEMERT – In het weekend van 15, 16 en 17 oktober vond het Nederlands Kampioenschap rolschaatsen plaats in Kerkdriel. Vanuit RC de Oude Molen deden er drie rijdsters uit Gemert-Bakel mee: Michelle de Koning en Cloë de Ridder uit Gemert en Marit van Bakel uit Bakel. Michelle wist in haar klasse het beste te presteren en mag zich nu Nederlands Kampioen noemen.

Michelle reed in de klasse senioren haar figuren. Michelle heeft ontzettend hard getraind voor deze wedstrijd, om op het NK het beste te laten zien. De wedstrijd was super spannend. Alle punten lagen erg dicht bij elkaar, waardoor het tot het laatste figuur de vraag was wie er zou gaan winnen. Uiteindelijk heeft Michelle de beste figuren laten zien en is ze eerste geworden. Michelle mag zich nu Nederlands Kampioen noemen. Een super knappe prestatie.
Cloë reed bij de cadetten twee verplichte dansen en een vrije dans. Cloë heeft nette dansen gereden. Na haar verplichte dansen stond ze op een voorlopig vijfde plek. Met haar vrije dans wist ze nog een plekje op te schuiven en is ze uiteindelijk vierde geworden.
Marit heeft dit weekend haar eerste danswedstrijd in de A-klasse gereden. Marit reed met het roldansen bij de mini’s. Marit heeft hele mooie dansen gereden met een goede uitstraling. Een genot om naar te kijken. Marit is op de twaalfde plek geëindigd.

Foto's:


0