Griezeltocht Gemert Oost afgelast

GEMERT – Dit jaar gaat de Halloween griezeltocht door Gemert Oost wederom niet door. Deels heeft dit met de coronaperikelen te maken. Daarnaast wil de organisatie een mooiere tocht door de wijk organiseren. Echter is dit alleen mogelijk met hulp van vrijwilligers. Voor volgend jaar is de organisatie op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen helpen met het bedenken en/of uitvoeren van nieuwe ideeën om er samen een feest van te maken. Voor de tocht zelf is de organisatie ook op zoek naar griezelige figuranten en grimeurs. Heb je interesse? Neem dan contact op via de Facebook-pagina ‘Halloween Gemert Oost’ of per mail (voorzitter@ripsoever.nl). Uiteraard blijft het een feestelijk gezicht als huizen versierd zijn met Halloween.

Kinderen zijn in stijl verkleed voor ‘trick or treat’. (foto: Leon Verhofstad)

Foto's:


0