Jeugdnatuurwachters geïnstalleerd

BAKEL – Zondag 10 oktober zijn de Jeugdnatuurwachters uit Bakel, Milheeze en De Rips weer geïnstalleerd door burgemeester Michiel van Veen. Er zijn dit jaar 33 Jeugdnatuurwachters geïnstalleerd.

De Jeugdnatuurwachters beginnen normaal gesproken in september met hun activiteiten. Wegens corona is dit uitgesteld tot nu. Jeugdnatuurwacht Bakel, Milheeze, De Rips organiseert diverse leuke activiteiten. De Jeugdnatuurwachters gaan twee keer in de maand op pad om de natuur onder de loep te nemen. Er wordt gekeken naar bomen, bloemen, grassen, insecten, sporen en alles wat onderweg nog meer te zien valt. Om mee te doen met de activiteiten kunnen kinderen in de basisschool-leeftijd lid worden à 7,50 euro per heel seizoen. Aanmelden kan via fverheggen@xs4all.nl, waarna de gegevens worden toegestuurd.

Foto's:


0