Jeugdspecht Handel ziet ze vliegen

HANDEL – Op 11 september is de Jeugspecht uit Handel gestart met het nieuwe natuurjaar. De jeugdnatuurgroep maakte een korte rondgang en speelde bingo met leuke prijzen voor de gelukkigen.

Zaterdag 16 oktober gaat de Jeugdspecht naar de Vlindersafari in Gemert. Dat biedt de leden van de jeugdnatuurgroep alle ruimte om de mooie kleuren en vormen van de vlinders van dichtbij te bekijken. Ze zullen het ongetwijfeld een feest vinden om al die vlinders te zien dansen op de diverse mooie planten. De uitleg van de begeleiders van de Vlindersafari maakt het uitstapje voor de kinderen helemaal compleet. Hierna kunnen ze nog genieten van de kruidentuin die aan de Vlindertuin is toegevoegd. Het belooft, kortom,
een heel bijzondere middag te worden. Leden die foto’s van de vlinders willen maken kunnen het best een kleine camera of telefoon meebrengen. En kinderen die nog mee willen doen met alle activiteiten van de Jeugdspecht kunnen zich opgeven via 06-12589024, jonkers.klop@kpnmail.nl of 0492 325021. Ook op de website www.jeugdspecht.nl staat informatie.Deelnemers aan de Vlindersafari wordt gevraagd hier rechtstreeks naar toe te gaan, en dus niet eerst naar het gebouw van de Specht te Handel. Het adres is Broekstraat 40 te Gemert. De safari op zaterdag 16 oktober begint om 13.30 uur.

Foto's:


0