Laatste tickets WISH Outdoor 2021 nu beschikbaar

LIESHOUT – Zoals bekend is WiSH Outdoor, dat begin juli plaats zou vinden, vanwege de coronacrisis uitgesteld naar volgend jaar (1, 2 & 3 juli 2022). Dat betekent echter niet dat de organisatie dit jaar bij de pakken neer is gaan zitten. Integendeel! Haar drang naar avontuur is na deze corona-periode namelijk zó groot dat WiSH met grote trots een speciale en eenmalige oktober editie organiseert.

‘WiSH Outdoor presents: The Start of a new Adventure. Deze tweedaagse once in a lifetime editie wordt op zaterdag 23 en zondag 24 oktober met maar liefst 3 area’s in tenten op het Bavaria Festivalterrein in Lieshout gehouden. De zaterdag staat volledig in het teken van hardstyle en op zondag komen liefhebbers van pop, dance & live samen. Met de grootsheid zoals de bezoekers van WiSH gewend zijn, maar dan in een unieke intieme setting. De volledige line-up is voor beide dagen bekendgemaakt en de laatste tickets zijn nu nog in de verkoop. Verwacht op zaterdag namen als: Act of Rage Live, B-Front vs Phuture Noize, E-force vs Rejecta, Radical Redemption vs D-sturb, Sub Zero Project & Vertile. En op de zondag namen als: Antoon, Emma Heesters, Freddy Moreira, Jonna Fraser, Kris Kross Amsterdam, La Fuente, Lucas & Steve, Tony Junior en de WiSH Allstars. Check de volledige line-up op de website van WiSH Outdoor.

‘WiSH Outdoor presents…. The Start of a new Adventure’. Zaterdag 23 & zondag 24 oktober 2021. Zaterdag 23: 14:00 – 00:00 uur: hardstyle. Zondag 24: 14:00 – 23:00 uur: pop/dance/live. Area’s: 3 area’s in tenten Locatie: Festivalterrein Bavaria Brouwerij Lieshout. Leeftijd: 18+ Tickets via: www.wishoutdoor.com.

Foto's:


0