Nostalgie bij presentatie kermisfotoboek

GEMERT – De nostalgie in de vorm van kermisfoto’s en muziek staat komende zondagmiddag 17 oktober centraal tijdens de presentatie in ‘t Ridderhof van het kermisfotoboek dat Jan Winkelmolen samenstelde.

In het midden van de vorige eeuw werden op weg naar de kermis de bezoekers gefotografeerd, die vervolgens het resultaat konden kopen in de betreffende winkels. Veel foto’s roepen veel herinneringen op, zoals bijgevoegde foto uit 1958 van de broers Rien en Henk van Gemert met in hun midden Herman Janssen. Dit nieuwe boekje van Jan Winkelmolen bevat circa 450 foto’s waarop 1200 kermisbezoekers staan. Deze ‘ons kent ons’ middag is compleet met een gastoptreden van The Locomotions, die garant staan voor muziek uit die fototijd. Bestelde boeken kunnen die middag afgehaald worden, tevens worden ze te koop aangeboden. Daags na de presentatie is het boek te koop bij de lokale boekwinkels en de VVV-vestiging op het Ridderplein. De zaal van ’t Ridderhof is open vanaf 13.30 uur, entree gratis. De toegang is volgens de geldende corona maatregelen.

Foto's:


0