Mini workshop Familie Opstellingen op 11 oktober

BOEKEL – Bij Yishi in Boekel kan je op maandagavond 11 oktober deelnemen aan de workshop Familie Opstellingen. Van 19:00 tot 22:00 kan je aan de slag met opstellingen; een integere manier om beweging te krijgen in problemen of belastende patronen. Een opstelling maakt deze inzichtelijk zodat hier beweging in komt en er ook werkelijke veranderingen tot stand komen. Vragen kunnen gaan over alles waar je in vast lijkt te lopen: relaties, zakelijk, persoonlijk, ouder-kind, conflicten, lichamelijke problemen etc. Je hoeft van te voren niet te weten of je zelf een vraag wilt indienen of alleen als representant/toeschouwer wilt deelnemen. Een keer meedoen is de beste manier om te weten wat een opstelling is. Deelname aan de workshop bedraagt 30 euro, deelname met een eigen opstelling 65 euro.

Naast de workshop zijn ook de Chi Neng Qigong lessen weer begonnen. Door het uitvoeren van eenvoudige en sierlijke oefeningen werk je actief aan je gezondheid en levenskracht. Informeer naar de mogelijkheden, instroom is regelmatig mogelijk.
De activiteiten worden gegeven door Dimphy van Alphen, geschoold in Europa en China. Zij is tevens lichaamsgericht coach en familie opsteller. Van 4 t/m 7 november is er een 4-daagse workshop waarin we alle disciplines combineren. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. www.yishi.nl 0492321562 Yishi, Bezuidenhout 10, Boekel.

Foto's:


0