Scoutwalk Scouting Boekel

BOEKEL – Scouting Boekel houdt op zondag 17 oktober voor de 44e keer de Scoutwalk. De Scoutwalk is een herfstwandeling van 25 kilometer door de omgeving van Boekel, die drukke wegen zoveel mogelijk mijdt.

Ieder jaar nemen zo’n 250 wandelaars deel aan de Scoutwalk, die de mooiste plekjes in en rondom Boekel aandoet. Er kan gestart worden tussen 9.30 en 10.30 uur in blokhut D’n Perekker aan de Mezenlaan 20 te Boekel. Het inschrijfgeld bedraagt 4,50 euro, alle versnaperingen onderweg zijn daarbij inbegrepen. De Scoutwalk bevat tien stempelposten. Finishen in de blokhut is mogelijk tot 17.00 uur. Ook de jeugdleden van Scouting Boekel zullen deelnemen aan de Scoutwalk en de nodige kilometers bij elkaar wandelen, hiervoor gaan ze langs de deuren op zoek naar sponsors. Voor de leden met de hoogst opgehaalde sponsorbedragen zijn er leuke prijzen. De speltak met gemiddeld het hoogste sponsorbedrag wint de speltaksnoepzak. De inkomsten uit de Scoutwalk zullen onder andere gebruikt worden voor extra activiteiten en de aanschaf van nieuwe spelmaterialen, tenten, pionierhout en touw. Meer informatie staat op www.scoutingboekel.nl.

Foto's:


0