Tuney Thursday met Jonesy

GEMERT – Jonesy is een eigenzinnige singer-songwriter, die al op jonge leeftijd een uitlaatklep vond in het schrijven van liedjes. Donderdag 14 oktober staat zij op het podium van De Bunker in Gemert voor een Tuney Thursday-concert.

Voor Jonesy was het schrijven van liedjes al op jonge leeftijd een vorm van zelftherapie in woelige tijden. Pas op latere leeftijd besloot ze al haar geschreven muziek naar buiten te brengen en is ze gaan optreden. Eerst solo, daarna samen met Tis Marang op onder andere contrabas, banjo, gitaar.
In haar songs verwerkt Jonesy diverse muziekstijlen. Ze zoekt vanuit elke song welke muziekstijl het te vertellen verhaal het beste ondersteunt. Haar songs zijn daardoor zeer afwisselend en niet in één genre te vangen. Haar teksten zijn beeldend en bevatten soms een gezonde dosis humor.
Momenteel wordt er hard gewerkt aan het vormen van haar nieuwe band met een grotere bezetting, om breed georiënteerde arrangementen te kunnen maken, en voor het stevigere werk. De band zal in het najaar tevoorschijn komen onder de naam: Jonesy Sings.
Maar voor nu speelt ze nog even intiem gezellig en unplugged. Een avond met prachtige originele songs vanuit het leven ontstaan. Het optreden begint rond 21.30 en de entree bedraagt 5 euro, te voldoen aan de bar.

Verwacht

23 oktober Black Sabbath Tribute night; 29 en 30 oktober Halloween weekend; 20 november Marinos vs The Biarritz Boys; 27 november Drum & Bass Party

Foto's:


0