Tuney Thursday met TSOP

GEMERT – Donderdag geeft de van oorsprong Griekse singer-songwriter TSOP een Tuney-concert in De Bunker in Gemert. Op zaterdag zijn de vrijwilligers uitgenodigd voor de medewerkersdag.

TSOP[skg] is een indie-folk singer-songwriter uit Griekenland, momenteel woonachtig in Utrecht, Nederland. Zijn stem en gitaren, respectievelijk fragiel en zacht, creëren een intieme -bijna tastbare- sfeer. Zijn blues- en rock ‘n roll-invloeden zijn echter nog steeds voelbaar in zijn uitvoeringen die vaak een hoog niveau van energie en volumes bereiken. Nostalgisch en bewolkt, maar ook krachtig en luid, zijn muziek gaat over samenzijn, dromen en herinneren. TSOP[skg] bracht in maart 2020 net voor het uitbreken van de Corona-pandemie zijn eerste EP Home uit. Op dit moment rondt hij de opnames af van zijn tweede EP 1200 Miles die in de herfst van 2021 zal verschijnen. Geïnspireerd door artiesten als The Barr Brothers, Sufjan Stevens, The Tallest Man On Earth, Ferran Palau en de poëzie van Raymond Carver, Mary Oliver en Jack Kerouac, heeft TSOP een enorme hoeveelheid invloeden verwerkt in het creëren van zijn persoonlijke stijl van het schrijven van liedjes en het uitvoeren van muziek in het algemeen.
Het optreden op donderdag 7 oktober begint rond 21.30 uur en de entree bedraagt 5,- euro, te voldoen aan de bar.

Op zaterdag 9 oktober biedt De Bunker ruimte aan een besloten activiteit, de medewerkersdag. Samen met de vrijwilligers staat De Bunker stil bij de afgelopen periode. tegelijkertijd wordt vooruit gekeken. De Bunker zoekt altijd nog nieuwe vrijwilligers. Belangstellenden zijn welkom om eens langs te komen. Er is plek voor productieleiders, barmensen en techneuten.

Foto's:


0