25 oktober 2021

WAC Gemert Wedstrijd van de Week

GEMERT – Na twee weken vriendschappelijke wedstrijden en vier weken bekervoetbal startte afgelopen donderdag de competitie bij WAC Gemert. Het eerste Team Van De Week in deze competitie is Outdoor Island. Zij speelden de Wedstrijd Van De Week tegen het team van Vogels Metaalbewerking, een wedstrijd in de eerste klasse dus.

Van een voorzichtig begin van deze eerste Wedstrijd van de Week is in het geheel geen sprake want beide teams –maar vooral Outoor Island- “klappen er meteen op” en binnen de minuut is het ook al bijna raak voor het Team van de Week, maar deze eerste doelpoging treft net gen doel. En even later zijn het de broertjes Beekmans die opnieuw proberen om de score te openen maar het schot van Boris wordt vakkundig onklaar gemaakt door de doelman Niek van Gerven. In de daaropvolgende tegenaanval ziet Jeroen Krol van Vogels Metaalbewerking zijn schot maar net het doel missen. En meteen daarna is het een snelle directe combinatie van Vogels Metaalbewerking door het centrum van de verdediging van Outdoor Island, maar de inzet van Twan Vogels wordt onschadelijk gemaakt door doelman Niels v.d. Hoogen. Een paar minuten later is het na doorzetten van Jordi Beekmans bijna raak als hij zijn kopbal in het zijnet ziet belanden. En het duurt ook weer een paar minuten voordat het volgende gevaar zich voordoet, nu voor het doel van Outdoor Island als Emil Machiels na een combinatie met Joris Krol weer Niels v.d. Hoogen op zijn weg treft. Nadat daarna beide keepers redding moeten brengen op twee doelpogingen is het in de 14e minuut dan toch raak als Luuk v. Wetten na een fraaie combinatie met Roel Verbakel resoluut afrondt en voor de 0-1 zorgt. Door deze goal lijkt het erop dat Vogels Metaalbewerking de altijd al aan de dag gelegde tomeloze inzet beloond willen zien. Nadat eerst Tom v.d. Bogaard zich net niet vrij kan spelen is het Emile de Jager die na wat fraaie bewegingen zijn ferme schot net het doel ziet missen. Dan is het toch weer een paar minuten alle hens aan dek voor de verdediging van Vogels Metaalbewerking want nadat Roel Verbakel eerst zijn voorzet gesmoord ziet in de verdediging is hij er daarna als de kippen bij om na een te korte terugspeelbal de stand met een bekeken schot naar 0-2 te tillen. In minuut 23 is het Feike Kooy die het voor Outdoor Island probeert met een schuivertje, direct daarna gevolgd door een snelle break (om het maar eens in een basketbalterm te gieten…) via Jeroen Krol die met zijn pass de voor het doel vrijstaande Twan Vogels bereikt. Maar diens poging wordt een prooi voor doelman Niels v.d. Hoogen. In de daaropvolgende minuten is het vooral Outdoor Island wat aandringt. Eerst scheert een schot van Luuk v. Wetten net over het doel, daarna doet Jordi Beekmans hetzelfde en weer een minuut later is het weer Luuk v. Wetten die na een misverstand in de verdediging van Vogels Metaalbewerking, twee vergeefse doelpogingen doet. Het uiteindelijke resultaat is dat vanuit de daaruit voortkomende corner tóch de 0-3 op het scorebord verschijnt als Boris Beekmans een combinatie met Luuk v. Wetten met een strak schot af weet te ronden. Drie minuten voor het einde zijn het de neefjes Krol, Joris en Jeroen, die proberen om de eer te redden en de nul van het scorebord te krijgen maar Jeroen Krol ziet zijn schot net over de lat scheren. Daarmee lijkt het verzet van Vogels Metaalbewerking dan echt gebroken want in de laatste twee minuten is het eerst Luuk v. Wetten die met een schot uit de draai de 0-4 laat noteren en in de allerlaatste minuut bepaalt Boris Beekmans half liggend, met een schuiver onder de keeper door, de 0-5 eindstand van deze enerverende en sportieve eerste Wedstrijd van de Week.

Uitslagen 21 oktober

Hoofdklasse: Machinehandel vd Biggelaar – KentekenplaatOnline.nl 5-0; v. Schijndel Dakbedekkingen – MURO Steencreaties 3-1; Rauw & Gauw – van Heugten Baddesign 6-0; Happy Boys 3 – Auto Mundi/@Harmse 6-3; Spier/vd Meijs – Bjorn Klokgieter Timmerwerken 5-2
1e Klasse: Herman vd Boomen Schilderwerk – School Tuiniers/v.Rooij Grasz 4-2; Commanderij 3/Rooijackers Woo – JR Dakbedekkingen 5-4; Stender/`t Ridderhof – van Dijk Groep/Manders Automa 2-2; Minn 10 Menswear/’t Ridderhof – Happy Boys 2 2-1; Vogels Metaalbewerking – Outdoor Island 0-5
2e Klasse: Wereldkeuken – Accu.nl 1-3; Martens Dakbedekkingen 2 – Keurslager Danny Megens 1-3

Programma 28 oktober

Hal 1: 18.30 Herman vd Boomen Schilderwerk – Stender/`t Ridderhof; 19.06 Wereldkeuken – Rayen Timmerwerken; 19.42 vv VMW – E-Bikeaccu.nl; 20.18 Accu.nl – TARS/Cafe Gij & Ik/GLM; 20.54 Martens Dakbedekkingen 2 – Happy Boys 1; 21.30 John Habraken Timmerwerken – van Asseldonk aardbeien; 22.06 Keurslager Danny Megens – Opsteen-Sterken
Hal 2: 18.30 Minn 10 Menswear/’t Ridderhof – La Compagnie-Sidekix; 19.06 Bjorn Klokgieter Timmerwerken – Machinehandel vd Biggelaar; 19.42 van Heugten Baddesign – v. Schijndel Dakbedekkingen; 20.18 MURO Steencreaties – Spier/vd Meijs; 20.54 Auto Mundi/@Harmse – Commanderij 1; 21.30 KentekenplaatOnline.nl – Happy Boys 3

Team van de week is Outdoor Island.

Foto's:


0