24 november 2021

Badmat voor in de koude maanden

Wanneer het weer buiten guurder wordt en de dagen korter, is het fijn om binnenshuis het aangenaam te hebben. Een fijne aankleding is dan belangrijk, maar dit gaar verder dan wat kussens op de bank in de woonkamer, ook is dit dé tijd van het jaar om de badkamer extra comfortabel te maken. Met een fijne warme mat geniet je van extra luxe en comfort in jouw badkamer. Lees hier gauw meer over het belangrijk van een badmat tijdens de koude maanden.

De koude badkamervloer
Wanneer je fijn onder de warme douche hebt gestaan, kan dit aangename gevoel rap verdwijnen wanneer je met blote voeten op de tegelvloer van de badkamer staat. Dit aangename en warme gevoel is dan direct vertrokken. Maak het jezelf een stuk aangenamer en kies voor comfort in de badkamer. Wanneer je een koude tegelvloer hebt, is een mat in de badkamer cruciaal. Je kunt dan fijn uit bad en jouw lichaamstemperatuur hoeft niet direct te dalen. Door je eerst rustig af te drogen op de badmat geniet je van een fijner bad of douche momentje.

De juiste badmat kopen
Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor badmatten. Hoe kies je nu de beste voor de koude maanden? Allereerst is het slim om niet slechts één badmat in huis te hebben. Wanneer jouw badmat bijvoorbeeld te nat geworden is en in de was moet, zit je weer een dag opgescheept met de koude tegelvloer. Zorg dus altijd voor minimaal twee matten die je kunt afwisselen. Vervolgens is het belangrijk om te kijken naar het materiaal en de hoogte van badmat. Vind je het fijn om met de voeten te kunnen verdwijnen in de mat? Kies dan voor een mat met hoge “haren”. Uiteindelijk is het design en de kleur natuurlijk van groot belang. Wat past het beste bij jouw smaak en wat matcht met jouw badkamer design? Dankzij ons grote aanbod heb je altijd kans van slagen voor de perfecte badmat bij jou in huis.

Waarom een badmat?
Nog altijd gebruiken veel mensen een extra handdoek op de vloer in plaats van een badmat. Toch is het een stuk slimmer om te investeren in een goede badmat. Deze zijn namelijk niet alleen dikker qua stof, maar zijn ook speciaal gemaakt om water beter te absorberen. Zo zit je dus niet gelijk opgescheept met een natte vloer en een stinkende handdoek.

Een badmat is cruciaal voor de koude maanden. Zo hoef je niet met jouw blote voeten op de koude tegelvloer te staan en geniet je van een aangename en comfortabele douche in de winter. Kies zelf de mat die het beste past bij jouw smaak, wensen en badkamer.

 

Foto's:


b