22 november 2021

Boekel Sport met vier goals naar koppositie

BOEKEL – Boekel Sport was tegen hekkensluiter Hapse Boys van plan gedurende de gehele wedstrijd de lakens uit te delen. In de eerste helft werd daar door de tegenstander heel anders over gedacht.

Al in de zevende minuut zette Sjuul Roelofs als eindresultaat bij een corner Hapse Boys op een 0-1 voorsprong. Pas in de 34e minuut kon Boekel Sport dat beantwoorden met de gelijkmaker van Rens van de Wijst. De vreugde van die gelijkmaker duurde slechts een minuut. Toen scoorde Wouter Thoonen met een kopbal al de 1-2. Een prima goal in de 43e minuut van Tim Schuijers zorgde dat de ruststand 2-2 werd.
Na rust tapte Boekel Sport uit een beter vaatje. De passes kwamen nu wel steeds aan. Het balbezit was overweldigend. In de 61e minuut mocht Jan vd Acker de 3-2 voor zijn rekening nemen. Uiteindelijk kon Tim Schuijers in de 87e minuut de trekker definitief overhalen. Door een benutte strafschop kwam de eindscore uit op 4-2 voor Boekel Sport. Door deze verdiende overwinning en door het gelijkspel van koploper Excellent uit Oploo voert Boekel Sport nu met een puntje verschil de ranglijst aan. Uitgerekend Excellent is over twee weken in Boekel de tegenstander. Zoals het er nu uitziet zullen de trouwe supporters het duel op 5 december niet rechtstreeks kunnen volgen. Maar ieders morele steun vanuit de luie stoel thuis is ook van harte welkom, benadrukt Boekel Sport.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.