23 november 2021

Bunker introduceert Tuney Saturday

GEMERT – Met een creatieve benadering is het De Bunker in Gemert gelukt om het programma dusdanig aan te passen dat activiteiten zowel in de zaal als online door kunnen gaan. De sociale werk-activiteiten voor de Gemertse jeugd, zoals het Jongerencafe, gaan altijd door. Op donderdag- en vrijdagmiddag staan de deuren dus open voor de jeugd.

Vrijdag 26 november vindt een online versie plaats van de Vinyl Club. Gast-dj’s nemen de kijkers mee op een muzikale reis door hun platenkast. Na aanmelding bij Giel de Koning (gieldekoning@gmail.com) kunnen mensen ook zelf hun favoriete plaat van ‘het beste medium’ draaien. Een favoriet onderdeel van de Vinyl Club is de mini popquiz waar ludieke prijzen mee te winnen zijn. De Vinyl Club duurt van 20.00 tot 01.00 uur en is te volgen via twitch.tv/bunkergemert.
Tuney Thursday is voor de gelegenheid omgeturnd tot Tuney Saterday. Koen Sieben geeft op zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur een intiem concert. Koen is een lokale muzikale duizendpoot. Of het nu gaat om rock , blues, folk americana of zelfs dance muziek, Koen weet er wel een weg in te vinden. Zaterdag zal hij vooral zijn akoestische kant laten zien en horen. De Bunker gaat om 14.00 uur open en de entree, 5 euro, kan worden voldaan aan de bar.

Verwacht: 4 december Onze Martinus; 11 december Mannen met Baarden Kerstspecial; 8 januari Benefiet voor Lotus Children’s Center; 15 januari Dead Soil

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.