04 november 2021

Dé computer- en internetcursus voor beginners

GEMERT-BAKEL – Je kunt via de computer en op internet steeds meer regelen. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. Bibliotheek De Lage Beemden organiseert al jaren de cursus Klik & Tik. Voor iedereen die wil leren omgaan met computer, internet en sociale media.

Met de cursus Klik & Tik leer je omgaan met de computer, een e-mail sturen, iets opzoeken of kopen op internet, downloaden en nog veel meer. In een kleine groep leren de deelnemers samen met anderen computeren. Je oefent in je eigen tempo op een computer van de bibliotheek, je krijgt uitleg en wordt begeleid. De lessen helpen je op weg en je kunt daarna ook thuis oefenen. De cursus is bedoeld voor iedereen. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek. Op dit moment is in Bibliotheek Gemert op maandagochtend van 10.00 tot 11.30 uur plek voor nieuwe cursisten. Aanmelden voor de gratis cursus kan via mail contact@bibliotheekdlb.nl of telefoon 0492 – 323245.

Foto's:


0