23 november 2021

Gemert in topper tegen OFC

GEMERT – Helaas kon de topper tussen Gemert en UNA afgelopen zondag vanwege een coronauitbraak bij de Veldhovense opponent geen doorgang vinden. Aanstaande zondag staat er weer een kraker op het programma voor de zwartwitten, die dan op bezoek gaan bij lijstaanvoerder OFC.

De Oostzaanse Football Club (OFC) is opgericht in 1932 en afkomstig uit Oostzaan, een dorp in de Zaanstreek. De Noord-Hollanders komen sinds het seizoen 2016-2017 uit in de derde divisie.
OFC beschikt over een technisch vaardige en makkelijke scorende ploeg en geldt als een van de favorieten voor de titel. Afgelopen zondag liep de ploeg van Pieter Mulders bij GVV Unitas voor de tweede keer dit seizoen tegen een nederlaag op (4-3, na een snelle 0-2 voorsprong), maar de geelzwarten voeren al sinds de derde speelronde de ranglijst aan en verzekerden zich ook al van de eerste periodetitel.
Het belooft dan ook een boeiend gevecht te worden tussen de huidige nummers een en drie van de ranglijst. Na de nederlaag in Gorinchem zal OFC extra gebrand zijn op een zege om zo de voorsprong op Gemert, dat met slechts 2 verliespunten meer geldt als een van de belangrijkste uitdagers, verder uit te bouwen.
Gemert zal dan ook aan de bak moeten, de belangen zijn groot. Bij een overwinning kan er een mooie slag geslagen worden op de ranglijst. Hopelijk kunnen de zwartwitten de goede vorm waarin ze de laatste weken verkeren ook tegen de lijstaanvoerder weer op de mat leggen en kunnen ze ook nu weer voor een verrassing zorgen.
De wedstrijd in Oostzaan begint zondag om 14.00 uur. Helaas is ook bij deze wedstrijd geen publiek welkom. Uiteraard kunt u het verloop volgen via het twitteraccount van vv Gemert.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.