23 november 2021

Gluurpietjes terug in Gemert

GEMERT – Al weer een aantal weken zijn er in Gemert mooie Gluurpietjes te vinden. Op menig raam en deur gluren de pietjes naar buiten om zo de kleinste kinderen te vermaken. Een rondje wandelen met de hond of gewoon een frisse neus halen maken ze meteen een stukje leuker.

Dit jaar helpt ook de ondernemersvereniging een handje mee. De ondernemers maken er door middel van letters een mooie speurtocht van. Meer informatie is snel te vinden in deze krant. Net zoals vorig jaar zetten Linda Vervoort en Veronique Geerts zich in voor de ‘Intocht van Sinterklaas’. Van elk verkocht pietje gaat er namelijk 0,50 euro naar de organisatie van de intocht. Zo kan die er in 2022 weer iets leuks van maken. Sinterklaas heeft al laten weten dat hij wederom trots is op deze actie en vraagt om nog meer Gluurpietjes, zodat het voor de pieten in de avond nog leuker en gezelliger is wanneer zij alle schoenen aan het vullen zijn. De pietjes zijn te bestellen via Facebook. Iedereen kan zich ook aanmelden bij de Facebookpagina Gluurpietjes speurtocht Gemert, en Gemert op die manier nog bekender, leuker en groter maken.