04 november 2021

Jubilarissenconcert Musis Sacrum Bakel

BAKEL – Zondag 31 oktober werden tijdens het Jubilarissenconcert zes leden van Musis Sacrum uit Bakel gehuldigd vanwege vele jaren lidmaatschap. Lisette Vereijken (25 jaar), Pieter Reijnders (40 jaar), Ben Vereijken, Gerard van de Laar, Nico van de Laar (50 jaar) en Bernard Nooijen (60 jaar) mochten tijdens deze huldigingsmiddag hun welverdiende medailles, oorkondes en andere cadeaus in ontvangst nemen.

Voorzitter Peter Goossens had voor alle jubilarissen een leuke passende toespraak waarin hij het muzikale pad van begin tot nu verwoorde. En uiteraard werden ieders inzet en bijdrage aan verenigingsactiviteiten, groot en/of klein, niet vergeten. Het Harmonieorkest onder leiding van Sef Pijpers en Twirl onder leiding van Krystle Hollander zorgden voor mooie muzikale en dansoptredens, die door alle aanwezigen bijzonder gewaardeerd werden. Jammer genoeg konden de Slagwerkgroep en BOTS hun muzikale bijdrage niet brengen vanwege ziekte van hun invallend instructeur. Vooral bijzonder sneu voor alle jonge slagwerkers. Juup Reijnders en Jens van den Broek traden op als verrassing voor hun opa’s. Deze jeugdslagwerkers zijn in 2020 gestart en lieten hun toehoorders, inclusief trotse opa’s, genietend versteld staan.
Na het concert werden de jubilarissen gefeliciteerd door de aanwezigen, en vele wisten de weg naar De Kolk te vinden voor een welverdiend feestdrankje. Als slot van een hele fijne en goed georganiseerde middag samen, ondanks deze zorgelijke Corona-tijd.

Foto's:


0