09 november 2021

KennisFabriek over zoekhonden

BAKEL – Esther van Neerbos, dierenarts van dierenkliniek Bakel, verzorgt een KennisFabriek over zoekhonden. Naast de dierenkliniek runt zij de Stichting Signi zoekhonden. Dit kenniscollege vindt plaats op woensdag 24 november van 15.00 tot 16.00 uur bij Het Parochiehuis, Gemertseweg 2 in Bakel. Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht en kan via www.bibliotheeklagebeemden.nl.

“Ben jij 7 jaar of ouder? Houd je van honden en wil je alles te weten komen over het opsporen van vermiste mensen? Dan is deze KennisFabriek iets voor jou”, laat de bibliotheek weten.
Signi zoekhonden is een non-profit stichting en wordt regelmatig ingeschakeld bij vermissingen, zowel door particulieren als instanties en overheden. Het doel van Signi zoekhonden is om vermiste mensen op te sporen met behulp van zoekhonden en een professioneel duik-, sonar-, vaar- en grondonderzoekteam. Eén ding staat daarbij centraal: het vinden van vermiste personen en het beëindigen van de onzekerheid die achterblijvers treft in vermissingszaken. Signi zoekhonden is gespecialiseerd in het zoeken met honden naar verdronken personen, het volgen van een spoor (mantrailen) en vermiste personen in rampgebieden.

Foto's:


0