25 november 2021

Kerstconcert Gemert in voorbereiding

GEMERT – Na een lange adempauze van achttien maanden zijn zowel harmonie Excelsior als vrouwenkoor Mignon weer gestart met de repetities. Boven aan de muzikale agenda staat het traditionele kerstconcert in de St. Janskerk op zondag 19 december om 14.00 uur.

“Het lijkt een utopie in deze onzekere tijd, waarin de coronabesmettingen als een speer stijgen en misschien is het dat ook wel, maar toch blijven we optimistisch en hopen samen een mooi concert neer te zetten”, zeggen Excelsior en Mignon. “We volgen de richtlijnen van het RIVM bij de organisatie en de uitvoering om ieders veiligheid zoveel mogelijk te garanderen. Dat betekent dat bij aanvang in de kerk een corona check gedaan zal worden. Komt u dus op tijd.”

Naast het koor en de harmonie zal dit jaar Closer2fine optreden, een zestal muzikanten dat sinds kort naam aan het maken is. Samen staan ze garant voor een mooi, afwisselend concert.
Bezoekers worden nog nog eens gewezen op de gewijzigde aanvangstijd van 14.00 uur. Dit heeft te maken met de Kapellekestocht die op dezelfde dag later in de middag van start zal gaan. “Als u dat zou willen, kunt u dus van beide kerstactiviteiten gaan genieten, met tussendoor eventueel nog een bezoekje aan de kerstmarkt”, vervolgen de organiserende muziekgezelschappen. “We hopen dat het kerstconcert 2021, na een jaar van muzikale stilte, gewoon weer door kan gaan. We blijven de ontwikkelingen nauwgezet volgen en laten het u tijdig weten als het helaas toch afgeblazen moet worden. Maar noteert u toch maar vast de datum en tijd in uw agenda.”

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.