24 november 2021

‘Naor de Gìmmerse kermis’ krijgt vervolgdeel

GEMERT – Hoewel het boek ‘Naor de Gìmmerse kermis’ deze zomer al gedrukt was kon de presentatie vanwege corona pas onlangs in oktober plaatsvinden. In die tussenliggende maanden kwamen bij samensteller Jan Winkelmolen nog foto`s binnen die niet meer opgenomen konden worden.

“Ook na de presentatie kwam van veel mensen die vergeten waren materiaal in te sturen, het verzoek een vervolgdeel samen te stellen”, vertelt Jan Winkelmolen. “Daarom is besloten, mits voldoende inzendingen, dat vervolgdeel ook te maken.” Mensen die nog kermisfoto`s uit de periode vóór 1980 hebben die opgenomen mogen worden zijn uitgenodigd deze digitaal door te sturen naar j.winkelmolen1@kpnplanet.nl. Ook inzendingen van vrienden, kennissen of familieleden zijn welkom. Bij de foto dienen de namen van de geportretteerden en het jaartal vermeld te worden.
Mensen die niet in de gelegenheid zijn te mailen mogen hun foto`s ook op het adres Molenakkerstraat 94 Gemert afgeven of in de brievenbus doen. De foto`s worden dan gescand waarna ze weer meegenomen kunnen worden. In dat geval is het raadzaam vooraf contact op te nemen met Jan Winkelmolen via 0610801095.

Foto's:


0

Geef een reactie op dit bericht...

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.