09 november 2021

Nieuw in Bakel: Familiekerk voor ouders en kinderen

BAKEL – Misschien herken je het wel. Je hebt wel iets met het geloof en wilt daar ook iets mee doen samen met je gezin, alleen de vieringen in de kerk spreken jullie vaak niet aan.

Daarom organiseren we nu iets nieuws, een laagdrempelige en interactieve bijeenkomst gericht op gezinnen met kinderen vanaf circa groep 4 t/m groep 8. Jongere en oudere broers en zussen zijn ook van harte welkom!
Een andere bijeenkomst in de kerk waarbij we een thema bespreken aan de hand van een aansprekend Bijbelverhaal uit de kinderbijbel. Een leuke activiteit (een spel) voor de kinderen, terwijl de ouders (opa’s/oma’s) er onder het genot van een kopje koffie samen over in gesprek kunnen gaan.
De eerste bijeenkomst vindt plaats in de kerk in Bakel op zondag 14 november om 10:45 uur.

Het duurt ongeveer 45 minuten en de activiteit sluit mooi aan op de drive thru die de bisschop H Nicolaas later die dag in Bakel organiseert. Iedereen is welkom. In verband met de voorbereidingen is het fijn als je aangeeft met hoeveel kinderen je verwacht te komen. Dit kan door een mail te sturen naar familiekerkbakel@gmail.com We hopen jullie te mogen verwelkomen op zondag 14 november. Heb je vragen, laat het weten.

Foto's:


0